http://wordpress.cinemapp.com/wp-content/uploads/2019/10/terminator-1-e1571556815922.jpg

Trailers van de week: Terminator, Marriage Story en meer

Elke week verschijnt er een stevige lading nieuwe trailers op het wereldwijde web. Wij zetten graag de opvallendste promofilmpjes op een rij.

Terminator: Dark Fate

De laatste trailer voor de nieuwste aflevering in de Terminator-franchise zet de bloederige en gewelddadige kwaliteiten van de robotsequel in de kijker. Vanaf 23 oktober in de bioscoop.

Marriage Story

Een gloednieuwe trailer voor het pakkende Netflixdrama waarin Adam Driver en Scarlett Johansson een pijnlijke scheiding doorstaan. Wij zagen de film al in Toronto en kunnen bevestigen dat dit een hartverscheurende topfilm is. Vanaf eind november in de zalen en vanaf 6 december op Netflix.

The Report

Jup, nog een trailer met Adam Driver in de hoofdrol. De bekende kop speelt in dit waargebeurde verhaal een man die onderzoek voert naar de martelpraktijken van de CIA na 9/11. Vanaf 6 november in de bioscoop.

Bombshell

Charlize Theron, Nicole Kidman en Margot Robbie kruipen in de huid van de vrouwen die enkele jaren geleden de ongewenste intimiteiten bij Fox News aan de grote klok hingen. Vanaf 29 januari in de bioscoop.

Peter Rabbit 2: stad op stelten

Zoals je mogelijk al wel vermoedt na het lezen van de titel: Peter Rabbit is helemaal klaar om de stad op stelten te zetten in zijn nieuwste bioscoopavontuur. Vanaf 1 april in de bioscoop.